Maan­rakennusta ja kone­urakointia

Monipuolista maan­rakennusta ja kuljetus­palvelua

Maansiirto ja soraliike M. Levy Oy:n kalusto taipuu monipuoliseen maanrakennustyöhön. Työvälineinä yrityksellä on nykyaikaisia ja hyvin huollettuja kaivinkoneita, pyöräkuormaajia sekä raskasta kuljetuskalustoa.

Kalustoa ohjaa ammattitaitoinen ja kokenut kuljettajajoukko. Aikatauluista pidämme aina napakasti kiinni, jotta asiakkaamme pääsevät luontevasti etenemään omissa projekteissaan

Kaivinkone­töitä
kadun­rakentamisesta rata­töihin

Kaivinkonetöistä olemme erikoistuneet kadunrakennustöihin. Teemme paljon myös erilaisten rakennusten, kuten esimerkiksi omakoti-, rivitalo- ja kerrostalojen pohjatöitä. Lisäksi meillä on kokemusta kaivinkoneella tehtävistä ratatöistä.

Kaivutyötä nykyaikaisilla koneilla

Teemme tarkkaa kaivutyötä kaivinkoneissamme olevan koneohjausjärjestelmän avulla. Satelliitteihin yhteydessä oleva järjestelmä kertoo maaston korkeuserot ja tarkan sijainnin. Tarkan mittalaitteiston ansiosta työ on sujuvaa, eikä erillistä mittamiestä tarvita.

Tela-ja pyöräalustaisia kaivinkoneita meillä on kahdeksan kappaletta. Kaivinkoneen tonniluokat ovat 30 000, 25 000, 21 000, 15 000.

Meidät voi palkata kaivutöihin Joensuun alueelle tai lähikuntiin. Kaivinkoneita vuokraamme vain oman kuskimme kanssa.
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Kuormausta pyörä­kuormaajilla

Pyöräkuormaajilla teemme kiviainesten kuormausta. Lisäksi hoidamme kalustolla lumitöitä ja lumenkaatopaikkaa Joensuussa. Meidät voi palkata tekemään kuormausurakan Joensuun alueella tai lähikunnissa. Vuokraamme kuormaajia vain oman kokeneen kuskimme kanssa

Pyöräkuormaajamme ovat raskasta kalustoa ja meillä on niitä kuusi kappaletta. Koneiden tonniluokat ovat 30 000, 25 000 ja 20 000. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Maansiirtoalan kuljetusta

Yrityksellämme on järeää kuljetuskalustoa. Käytämme sitä pääasiassa soran ajoon. Kalustomme on hyvin huollettua ja nykyaikaista. Meiltä voi ostaa kuljetuspalvelua eri kokoisiin maansiirtourakoihin.

Kuljetuskalustomme
  • 8 kpl kasettiperävaunullista kuorma-autoa soran ajoon
  • 1 kpl vaihtolava-auto, jossa erilaisia vaihtolavoja (Vuokraamme lavoja tapauskohtaisesti – kysy lisää)
  • 2 kpl nuppiautoja maa-aineksen/soran ajoon
  • 1 lavetillinen puoliperävaunuauto koneiden siirtoon. (maksimikuorma 40 000 kg)

Muu kalusto: 2 kpl seulontalaitteistoa soralajikkeiden ja seulotun mullan valmistamista varten

Soran ja murskelajikkeiden myyntiä, maansiirtoalan kuljetusta sekä koneurakointia Joensuusta käsin.